Zásady zpracování osobních údajů

Správce údajů

Michaela Sládková, Aloisina Výšina 443/5, Liberec a od 1.4.2012 i Buddy Dive, s.r.o., Víska 17, Chrastava(dále jen „Správce“)

Vyslovením souhlasu dle těchto zásad souhlasí subjekt údajů se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři správcem pro účel stanovený níže. Pro naplnění účelu mohou být osobní údaje předány ke zpracování třetí osobě. Tento souhlas je udělen pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři na dobu neurčitou. Zároveň si je subjekt údajů vědom svých práv podle § 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Poučení podle § 12 a 21 zákona č 101/2000 Sb.

Subjekt údajů může požádat správce o informaci o zpracování svých osobních údajů. Správce je povinen tuto informaci bez zbytečného odkladu subjektu údajů předat. V případě, že osoba, která vyplnila tento formulář, zjistí nebo se domnívá, že správce provádí zpracování jejích osobních údajů, které je v rozporu s ochranou jejího soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, má právo požádat správce o vysvětlení a odstranění takto vzniklého stavu, zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Nevyhoví-li správce žádosti subjektu údajů, má tento právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Účel zpracování osobních údajů

V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně za účelem zajištění služeb a dodávky výrobků a dále nabízení výrobků a služeb subjektu údajů. Subjekt údajů dále souhlasí s tím, že k poskytnutým údajům mohou být přiřazeny i další osobní údaje. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce nebo jiné osoby, které zpracovávají osobní údaje na základě smlouvy se správcem a další osoby jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.


Buddy Potápění
On-line kalkulátor cestovního pojištění pro potápěče
Anketa
Anketa není vypsána.
archiv anket
Z našeho e-shopu
č. 45 - 6/2014 - listopad/prosinec
č. 45 - 6/2014 - listopad/prosinec
Poslední letošní číslo časopisu Buddy Potápění (č. 45, 6/2014) vychází tradičně začátkem prosince...
více z e-shopu
reklama www.fourthelement.cz